22:22 House Collection

Dekoracija venčanja – koncept sa zelenilom

Bujni i luksuzni aranžmani su definitivno obeležili 2017 godinu kada je dekoracija venčanja u pitanju.
Na iznenađenje svih nas mi smo posebno očarane proslavama u čistom zelenilu.
Izuzimanje cveća , može izgledati kao smrtni greh kada je dekoracija venčanja u pitanju  ali mi smo tu da dokažemo teoriju manje je više.

Najbolja stvar kod koncepta dekoracije sa zelenilom  je to što u zavisnosti od vaših potreba, može biti lako prilagodljiva. Bilo da se radi o dekoraciji unutar nekog restorana ili o dekraciji venčanja na otvorenom. U zavisnosti od potrebe i želja , uz pomoć propratnih elemenata ( svećnjaci, sveće, vazice itd. ) u odgovarajućoj boji dobićemo željeni efekat.

Ukoliko vi želite da postignete neformalan izgled dekoracije koji će biti i pomalo divlji a restoran već ima drugačiji enterijer, kompromis između ta dva je u zlatnim svećnjacima i detaljima poput numeracije stolova i adekvatne dekoracije stolica. U slučaju da je boja poda prenaglašena neophodno je zadržati miran ton dekoracije , pa je poželjno da sama dekoracija stolica bude što diskretnija.

Dekoracija salveta spada u manje dekorativne elemente ali je svakako nešto čemu volimo da se posvetimo jer su detalji ono što čini vašu dekoraciju posebnom i unikatnom.
Zanimljive pozadine, kojima možemo pokriti određene nedostatke restorana a ujedno i napraviti savršenu pozadinu kada se budete slikali sa svojim zvanicama. Definitivno su pozadine  jedna od bitnijih dekorativnih elemenata na svakom venčanju, i u narednim kolekcijama njima smo posvetili posebnu pažnju.

Najbitnije je kod ovog koncepta da nemate predrasude, da birate dekoracije ovog tipa zato što je to ono što vi želite.

“Biraj ono što voliš i što se tebi dopada”- je slogan kojim bi mi potržali svaku vašu inspiraciju.

At: Restoran Ribarsko ostrvo

At:Restoran Vidikovac

Photo:http://Foto Studio Color 24

Photo:http://babovicphoto.com/

At: Club Reset

Ukoliko smo zagolicali vašu maštu i želite nešto slično budite slobodni i zakažite vašu konsultaciju ovde.

Još Članaka