Studio Jana

O nama

Pružamo Vam kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta dekoracije venčanja do realizacije, izrade i postavljanja dekoracije. Iza sebe imamo skoro deceniju iskustva terenskog rada u zahtevnim uslovima na različitim lokacijama i prostorima. Bogato iskustvo na brojnim uspešnim projektima čini nas vodećim u našem poslu. Volimo i trudimo se da za Vas stvorimo stilizovanu i izvanrednu dekoraciju sa modernim pristupom.

Već smo pomogli mnogima u organizaciji venčanja, rođendana i korporativnih događaja. Biće nam zadovoljstvo da pomognemo i Vama!

Šta nas izdvaja?

Nudimo Vam cveće za venčanje i dekorativna rešenja po meri, prelepo cveće u fenomenalnim aranžmanima, baš onakvo kakvo ste želeli. Bidermajeri, korsaži, narukvice od cveća, ukrasi za kosu, cvećem dekorisani pokloni, korpice s laticama, dekoracije prostora crkve ili prostorije matičara… Sve što je potrebno za Vaš savršen dan.

Naš cilj je, pre svega, visok kvalitet usluga. Tim Studija Jana prati svetske trendove u dizajnu cveća i teži dostići kvalitet ponude i radova najboljih evropskih dizajnera. Sa svakim novim venčanjem nastojimo biti drugačiji – kreativni, moderni i inovativni. Uvek isprobavamo nove načine oblikovanja i kombinovanja cvetnih vrsta.

Zašto Studio Jana?

Prilagođavamo se klijentima i u skladu sa Vašim budžetom ispunjavamo Vaše snove.