Flower Couture

Pružamo Vam kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta dekoracije venčanja do realizacije, izrade i postavljanja dekoracije. Iza sebe imamo skoro deceniju iskustva terenskog rada u zahtevnim uslovima na različitim lokacijama i prostorima. Bogato iskustvo na brojnim uspešnim projektima čini nas vodećim u našem poslu. Volimo i trudimo se da za Vas stvorimo stilizovanu i izvanrednu dekoraciju sa modernim pristupom.

Već smo pomogli mnogima u organizaciji venčanja, rođendana i korporativnih događaja. Biće nam zadovoljstvo da pomognemo i Vama!

ŠTA NAS IZDVAJA?

Nudimo Vam cveće za venčanje i dekorativna rešenja po meri, prelepo cveće u fenomenalnim aranžmanima, baš onakvo kakvo ste želeli. Bidermajeri, korsaži, cvetna dekoracija za automobil, narukvice od cveća, ukrasi za kosu, cvećem dekorisani pokloni, korpice s laticama, dekoracije prostora crkve ili prostorije matičara… Sve što je potrebno za Vaš savršen dan.

Naš cilj je, pre svega, visok kvalitet usluga. Tim Studija Jana prati svetske trendove u dizajnu cveća i teži dostići kvalitet ponude i radova najboljih evropskih dizajnera. Sa svakim novim venčanjem nastojimo biti drugačiji – kreativni, moderni i inovativni. Uvek isprobavamo nove načine oblikovanja i kombinovanja cvetnih vrsta.

ZAŠTO STUDIO JANA?

Prilagođavamo se klijentima i u skladu sa Vašim budžetom ispunjavamo Vaše snove.

DETALJI DAJU PEČAT VAŠEM IZGLEDU

Ponekad su detalji upravo ono što daje pečat kako Vašem izgledu, tako i samom venčanju. Studio Jana će se pobrinuti za svaki detalj, bilo da je u pitanju bidermajer, nakit zvanica, iznenađenja za goste kao i dekoracije mladenačkog i ostalih stolova i još mnogo toga…

PREDLAŽEMO TROŠKOVNO OPTIMALNA REŠENJA

Studio Jana cveće za venčanje odiše glamurom i luksuzom, a istovremeno podiže vizuelnu vrednost prostora ili lokacije. Cveće i cvetne dekoracije za venčanje diskretno stvaraju i željeni ugođaj – od elegantnog do toplog ili ležernog.

WHAT WE DO

Studio Jana - O nama - Buba

Odredili ste datum venčanja, kršetenja, korporativnog događaja?

Posetite nas da sa Vama podelimo višegodišnje iskustvo i tako Vam pomognemo u realizaciji svake Vaše želje i ideje.

WHY WE DO IT

Studio Jana - O Nama - Bidermajer
Težimo ka visokom kvalitetu naših usluga, a naša najveća inspiracija za dalji rad su zadovoljni klijenti. Trudimo se da svi Vaši posebni trenuci postanu zajednički trenuci za pamćenje.

HOW WE DO IT

Studio Jana - O Nama - Dodaci
Dozvolite našem timu profesionalnih “Event” stručnjaka da Vašu svečanu priliku oblikuju originalnim i kreativmim rešenjima i učine je posebnom.

YOUR BENEFITS

Studio Jana - O Nama - Potpis
Ukoliko izaberete naš Studio, pre svega ćete dobiti stručnu konsultaciju u cilju da što optimalnije i racionalnije iskoristimo zadati budžet. Veliki je izbor stilova i trendova pred Vama, iskoristite ih na najbolji mogući način.