Proslava rođendana Nataše Bekvalac

40 and fabulous – proslava rođendana Nataše Bekvalac

40 and fabulous je idealan opis Nataše Bekvalac, a mi smo se potrudili da dobije upravo takvu rođendansku žurku – fabuloznu. Prilikom dizajna rođendana težimo da kroz detalje i jedinstven pristup stvorimo atmosferu koja u potpunosti oslikava ličnost našeg slavljenika. First Love Yourself je kolekcija koja je definitivno prikazala Natašu. Slobodnu. Nežnu. Jaku. Svoju. Drugačiju.

F.L.Y. Collection

Malo ne mora značiti manje. F.L.Y. kolekcija predstavlja minimalizam u svom najboljem izdanju. Dizajn event-a uvek je usko povezan sa osećajem koji treba da izazove. F.L.Y. kolekcija savršeno se uklopila u prostranstvo i zelenilo 22:22 House, odajući utisak mira, nežnosti i slobode. Osnovni veliki element ove kolekcije su bela krila koja nose jasnu poruku – FLY. Pored toga što ovaj motiv ima jako značenje i personalnu dubinu koja odgovara ovoj proslavi, predstavlja izuzetnu pozadinu za fotografisanje. Upravo zato je ovaj element bio centralna tačka proslave, odakle je

Nataša zamislila želju i ugasila rođendansku svećicu.
Iako mnoge bela boja asocira na projekat venčanja, rođendanska žurka Nataše Bekvalac pokazuje kako uz pažljivo odabrane propratne detalje, prostor i temu, belo može da bude idealan izbor i za rođendane. Suština našeg pristupa u dizajniranju jeste da jedinstvenom kombinacijom boje i teksture, kreiramo atmosferu i probudimo konkretan osećaj u skladu sa željama klijenta ili temom proslave.

Slavlja na otvorenom prostoru, pružaju brojne mogućnosti za projekte u kojima je dominantna bela boja. Savršeno stilozovana trpeza prekrivena dugim belim stolnjacima ispod ogromnih zelenih krošnji daje istovremeno neformalan i elegantan izgled. Treperanje sveća i sjajni detalji spajaju kontradiktornosti intimne i glamurozne atmosfere. Kako bi se postigao potpun efekat dodati su prozračni elementi poput providnih stolica i staklenih svećnjaka. Delikatan spoj bele boje i stakla, u prirodnom ambijentu, budi nam osećaj poletnosti, lakoće i jednostavnosti. A to je poruka koju nosi naša kolekcija F.L.Y. Iako mnoge bela boja asocira na projekat venčanja, rođendanska žurka Nataše Bekvalac pokazuje kako uz pažljivo odabrane propratne detalje, prostor i temu, belo može da bude idealan izbor i za rođendane. Suština našeg pristupa u dizajniranju jeste da jedinstvenom kombinacijom boje i teksture, kreiramo atmosferu i probudimo konkretan osećaj u skladu sa željama klijenta ili temom proslave.

Žurka “u belom”

First Love Yourself je kolekcija koja inspiriše, motiviše, bodri i neguje SELF. Malo je mnogo. Sa malo možeš sve. Malo muzike, dragih ljudi i umetnosti naših dizajnera je dovoljno da osetiš magiju. Naravno, da bi bajka uspela, te da bi osnovni motiv F.L.Y. kolekcije bio ispoštovan sve zvanice su imale dres kod, odnosno da na žurku u 22:22 House dođu u belim odevnim kombinacijama.

Slavljenica je za svoj 40. rođendan pripremila dve odevne kombinacije, koje su savršeno istakle sve ono što nju čini posebnom i svojom. Zvezda večeri goste je dočekala u fabuloznoj beloj haljini, koja je savršeno istakla njenu lepotu i stil. Kasnije se presvukla u ležerniju bež haljinu, koja je simbolizovala sve što je za Natašu vredno. Naime, na prednjoj strani ove haljine ispisano je ono što ona u životu voli, neguje i u šta veruje. Neki od tih natpisa su: Hana, Katja, music, family, freedom, love, forgiveness…

Pored brojnih Natašinih prijatelja sa javne scene, na ovoj žurci su bili njeni roditelji, sestre i ćerke Hana i Katja. Sve zvanice su se posebno potrudile da ispoštuju Natašine želje, te su se pojavili u najmodernijim belim odevnim kombinacijama. Značajnu pažnju je privukla izazovna bela haljina Jelene Karleuše, koja je savršeno istakla njenu figuru i seksipil.

Magična proslava upotpunjena je muzikom, koja je čitavom ambijentu udahnula dušu. Gosti su uživali u zavodljivom glasu Angeline koja je izvodila neke od omiljenih pesama. Kasnije i sama slavljenica je uzela mikrofon, čime je dala poseban pečat celokupnom doživljaju svog 40. rođendana, jer scena je polje gde ona leti, pa je tako svaki element kolekcije F.L.Y. opravdao svoj smisao.

Choose to F.L.Y.

Savršen dizajn event-a je onaj koji prenosi vašu poruku i odgovara vašim zamislima. Birajte ono što vam se dopada, a mi smo tu da vaše snove donesemo u javu. Dizajn predstavlja umetnost stvaranja – od praznog prostora do punog srca i nezaboravnih uspomena. Ako maštate o savršenoj proslavi, zakažite svoju konsultaciju i uživajte u magiji!

Još Članaka