Flower Couture

Pružamo Vam kompletnu uslugu – od planiranja idejnog koncepta dekoracije venčanja do realizacije, izrade i postavljanja dekoracije. Iza sebe imamo skoro deceniju iskustva terenskog rada u zahtevnim uslovima na različitim lokacijama i prostorima. Bogato iskustvo na brojnim uspešnim projektima čini nas vodećim u našem poslu. Volimo i trudimo se da za Vas stvorimo stilizovanu i izvanrednu dekoraciju sa modernim pristupom.
Već smo pomogli mnogima u organizaciji
venčanja, rođendana i korporativnih događaja.
Biće nam zadovoljstvo da pomognemo i Vama!

ŠTA NAS IZDVAJA?

Nudimo Vam cveće za venčanje i dekorativna rešenja po meri, prelepo cveće u fenomenalnim aranžmanima, baš onakvo kakvo ste želeli. Bidermajeri, korsaži, cvetna dekoracija za automobil, narukvice od cveća, ukrasi za kosu, cvećem dekorisani pokloni, korpice s laticama, dekoracije prostora crkve ili prostorije matičara… Sve što je potrebno za Vaš savršen dan.

Naš cilj je, pre svega, visok kvalitet usluga. Tim Studija Jana prati svetske trendove u dizajnu cveća i teži dostići kvalitet ponude i radova najboljih evropskih dizajnera. Sa svakim novim venčanjem nastojimo biti drugačiji – kreativni, moderni i inovativni. Uvek isprobavamo nove načine oblikovanja i kombinovanja cvetnih vrsta.

ZAŠTO STUDIO JANA?


Prilagođavamo se klijentima i u skladu sa Vašim budžetom ispunjavamo Vaše snove.
Studio Jana - O nama - Zašto odabrati nas

DETALJI DAJU PEČAT VAŠEM IZGLEDU

Ponekad su detalji upravo ono što daje pečat kako Vašem izgledu, tako i samom venčanju. Studio Jana će se pobrinuti za svaki detalj, bilo da je u pitanju bidermajer, nakit zvanica, iznenađenja za goste kao i dekoracije mladenačkog i ostalih stolova i još mnogo toga...

PREDLAŽEMO TROŠKOVNO OPTIMALNA REŠENJA
Studio Jana cveće za venčanje odiše glamurom i luksuzom, a istovremeno podiže vizuelnu vrednost prostora ili lokacije. Cveće i cvetne dekoracije za venčanje diskretno stvaraju i željeni ugođaj – od elegantnog do toplog ili ležernog.

WHAT WE DO

WHAT WE DO

Odredili ste datum venčanja, kršetenja, korporativnog događaja?

Posetite nas da sa Vama podelimo višegodišnje iskustvo i tako Vam pomognemo u realizaciji svake Vaše želje i ideje.

WHY WE DO IT

WHY WE DO IT

Težimo ka visokom kvalitetu naših usluga, a naša najveća inspiracija za dalji rad su zadovoljni klijenti. Trudimo se da svi Vaši posebni trenuci postanu zajednički trenuci za pamćenje.

HOW WE DO IT

HOW WE DO IT

Dozvolite našem timu profesionalnih “Event” stručnjaka da Vašu svečanu priliku oblikuju originalnim i kreativmim rešenjima i učine je posebnom.

YOUR BENEFITS

YOUR BENEFITS

Ukoliko izaberete naš Studio, pre svega ćete dobiti stručnu konsultaciju u cilju da što optimalnije i racionalnije iskoristimo zadati budžet. Veliki je izbor stilova i trendova pred Vama, iskoristite ih na najbolji mogući način.

Pozovite nas:
  • +(381) 64 004 4994
  • +(381) 21 897 621
Pratite nas:

Studio Jana © 2018. Sva prava zadržana.
Izrada sajtova Zequester